Koulurauha-työryhmä

Tule mukaan kertomaan näkemyksesi ja suunnittelemaan turvallista koulua!

Tampereen Vanhemmat Ry kartoittaa kiinnostusta kaupunginlaajuiseen vanhempainyhdistysten ja vanhempien yhteiseen koulurauha-työryhmään.  Haussa on 2-3 koulurauhasta sekä sen edistämisestä kiinnostunutta henkilöä.

Käynnistämme suunnittelun etäkokouksella Google Meetissä. Jatkamme toimintaa keskustelulla yhdistyksen Google Chat-kanavassa (samantyylinen kuin teams-sovellus, osallistuminen vaatii Gmail-osoitteen). Osallistua voi siis  myös täysin etänä. Työryhmätyöskentely ei vaadi yhdistykseen liittymistä tai  hallitustyöhön osallistumista, riittää että olet kiinnostunut edistämään koulurauhaa. 

Ensimmäisessä etäkokouksessa esittäydytään, keskustellaan työryhmän jäsenten näkemyksistä sekä suunnitellaan suurta tulevaisuutta. Pienillä teoilla saavutetaan suuria asioita, joten aloitamme asettamalla kaksi visiomme mukaista maltillista puolivuotistavoitetta. 

Yksi hallituksemme jäsenistä tulee toimimaan työryhmässä tukena ja aluksi myös projektin vetäjänä. Tarkoituksena on, että työryhmä alkaa toimia itsenäisesti. Suunnitellaan hyvin niin saadaan pidettyä käytetty aika alle tunti per viikko per henkilö. 

Täytä siis alla oleva ilmoittautumislomake niin Tampereen vanhemmat verkottaa kiinnostuneet toisiinsa. 

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse hallitus@tampereenvanhemmat.fi


Ilmoittautuminen Koulurauha-työryhmään/ suunnittelutiimiin

Klikkaa lähetä - Tampereen vanhemmat verkottavat kiinnostuneet toisiinsa ja perustaa chat-kanavan sekä kutsuu etäkokoukseen.