Liikennepartio syksyllä 2020
- nyt etsinnässä suunnittelutiimiin lisähenkilöitä
- haluaisiko teidän vanhempainyhdistys mukaan kampanjaan

Tampereen Vanhemmat Ry kartoittaa kiinnostusta kaupunginlaajuiseen liikennepartio -toiminnan toteuttamiseen Tampereen alakoulujen läheisyydessä lukuvuoden 2020-2021 alkaessa.  Etsimme nyt lisää henkilöitä suunnittelutyöryhmään. Ja ollaankohan teidän koulun vanhempainyhdistyksessä kiinnostuneita osallistumaan Liikennepartioon?

Jäsenemme Raholan koulun vanhempainyhdistys on toteuttanut jo kaksi kertaa liikennepartion kahden ensimmäisen koulupäivän aamuna kouluun johtavien suojateiden läheisyydessä. Tempauksen tarkoituksena on ollut pienten koululaisten teiden ylitysten turvaaminen ja samalla autoiljoiden muistuttaminen koulun aloituksesta ja liikkeellä olevista koululaisista. Myös koululaisia on muistutettu liikennesäännöistä ja turvallisesta liikkumisesta liikenteessä yhdessä koulun kanssa. Tapahtuma on saanut paljon positiivista palautetta ja tehnyt vanhempainyhdistyksen toimintaa näkyväksi myös muille vanhemmille. 

Olisi mahtavaa, jos pystyisimme toteuttamaan tämän myös mahdollisimman monessa muussa koulussa Tampereella. Tempaukselle on hyvä ja toimiva pohja olemassa, nyt tarvitsemme suunnittelujoukkoon lisäksi muutaman vapaaehtoisen, joiden kanssa voisimme suunnitella tapahtuman laajentamisen muihin kouluihin ja siihen liittyvät asiat (viestintä, yhteistyökumppanit jne.). 

Olisiko sinulla muutama tunti aikaa liikenneturvallisuuden kehittämiselle ja voisit tulla mukaan suunnittelutiimiin?  Ilmoittadu  suunnittelutyöryhmään allaolevalla lomakkeella. Työryhmän syntyminen vaatii n 3-4 henkilön ilmoittautumisen.

HUOM: Suunnittelutyötä voidaan tehdä myös etäyhteyksiä käyttäen. Syntynyt tiimi voi vapaasti sopia omat työtapansa&aikansa.

Ilmoittautuminen Liikennepartio-suunnittelutiimiin

Onko teidän koulunne vanhempainyhdistys kiinnostunut olemaan mukana Liikennepartiossa 2020? Täydennä alle nimi ja yhteyshenkilö (voit olla sinä itse tai puheenjohtajanne)

Koulumme vanhempainyhdistys haluaisi osallistua Liikennepartio-yhteistyöhön syksyllä 2020 *

Liikennepartio-asiaa käsitellään seuraavassa Tampereen Vanhempien hallituksen kokouksessa (arvio huhtikuun loppupuolella). Mikäli työryhmä näyttää syntyvän jo aiemmin, verkotamme kiinnostuneet toisiinsa, jotta työ voi käynnistyä vaikka samantien.