Tampereen vanhempien kesäkirmaus

Jälleen yksi lukuvuosi alkaa olla takana. Hengähdä hetki ennen kesälaitumelle suuntaamista ja tule viettämään iltaa kanssamme.

Aika: 7.6.2022 klo 17.00 alkaen. 
Paikka: Tammelan koululla, Ilmarinkatu 17, 33500 Tampere
Huom: Mahdolliset koronarajoitukset huomioidaan asiaankuuluvalla tavalla

Illan teema: “Rakennetaan paras oppimisympäristö lapsille”. Ohjelmassa on myös tutustumiskierros Tammelan koulun siirrettävään koulurakennukseen. Tilaisuudessa mukana siirrettäviä koulurakennuksia suunnittelevan Parmaco Oy:n väkeä, mm. myyntijohtaja Mikko Ruopio ja suunnittelujohtaja Jari Palonen keskustelemassa koulurakennuksen vaatimuksista. Tilaisuudessa keskustellaan meidän vanhempien ajatuksista aiheesta sekä meillä on mahdollisuus antaa palautetta tähän liittyen.

Lämpimästi tervetuloa!

Tampereen Vanhempien poppoo

ps. Tässä  tapahtumassa ei tarvitse pelätä, että “nakki napsahtaa, jos paikalle ilmestyy”, mutta jos tunnet sydämenpaloa tehdä jotain Tampereen lasten hyväksi ja osallistua toimintaamme, niin lisäkädet ja -jalat ovat aina tervetulleita.

_

Olen *

Auta meitä suunnittelemaan  Tampereen vanhemmat ry:n toimintaa. Mitkä ovat mielestäsi 2 tärkeintä asiaa, joita Tampereen Vanhemmat voisi edistää kaupunkiin päin?

Tärkeimmät aiheet vuonna 2022 *

Miten Tampereen vanhemmat voi parhaiten auttaa jäsenvanhempainyhdistystä? Millaisesta toiminnasta on eniten apua vanhempainyhdistyksen näkökulmasta?

Lämpimästi tervetuloa! Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittamaan mahdollisesta esteestä viimeistään 7.6. aamuna hallitus@tampereenvanhemmat.fi


Lopuksi klikkaa lähetä.