Kiusaamattomuuskävely-haaste

Vuonna 2022 Tampereen Vanhemmat ry yhdessä Lapsiystävällinen kunta-työryhmän kanssa haastoi ensimmäistä kertaa tamperelaiset koulut, vanhempainyhdistykset, päiväkodit, erilaiset työ- ja vapaaehtoisyhteisöt sekä päättäjät ja virkamiehet kävelemään kanssamme kiusaamattomuuden ja kaveritaitojen puolesta lapsen oikeuksien viikolla 14.-20.11.2022!

Lue juttu 2022 tapahtumasta

Tule mukaan antamaan tukesi kaveritaidoille ja kiusaamattomuudelle. Torstaina 17.11.2022 voit näyttää tukesi myös pukemalla päällesi jotain keltaista. Keltainen edustaa ystävyyttä ja kaveritaitoja. Näytetään, että yhdessä jokainen kaupunkilainen sekä kodit, koulut ja päiväkodit pystyvät rakentamaan turvallista arkea lapsillemme ja nuorillemme!

Osallistuminen viikolle on helppoa eikä vaadi ilmoittautumista. Halutessanne voitte valmistaa kiusaamattomuus- ja kaveritaidot-teemaisia banderolleja, kylttejä tai keltaisia viirejä kävelylle mukaan tai ottaa jotain keltaista päälle. Yksinkertaisimmillaan lähdette pienen tai ison porukan kanssa ovesta ulos maanantain 14.11.2022 ja sunnuntain 20.11.2022 välisenä aikana. Kävelyn ei tarvitse kestää tunteja vaan jopa 15 minuuttia tuo jo asialle näkyvyyttä. 

Napatkaa tapauksesta kuva/kuvia instagramiin ja/tai facebookiin. Tägätkää kuvat #lastentre, #olettärkeä, #äläoletörkeä sekä @tampereenvanhemmat ja @lapsiystavallinenkunta_tampere