Pukeudu keltaiseen-päivä  23.11.2023

Torstaina 23.11.2023 voit antaa tukesi kaveritaidoille ja kiusaamattomuudelle pukemalla päällesi jotain keltaista. Keltainen edustaa ystävyyttä ja kaveritaitoja. Näytetään, että yhdessä jokainen tamperelainen, tamperelaiset työ- ja vapaaehtoisyhteisöt sekä kodit, koulut ja päiväkodit pystyvät rakentamaan turvallista ja hyvää arkea lapsillemme ja nuorillemme! 

Osallistuminen on helppoa. Sopikaa vanhempainyhdistyksessä, koulussa, päiväkodissa, harrastuksessa, töissä, kotona sekä kavereiden kesken, että puette jokainen torstaina 23.11. päällenne jotain keltaista. Voitte tehdä päivästä toiminnallisen opettelemalla jotain uutta kaveritaitoihin sekä kiusaamattomuuteen liittyen. Katso kokoamamme toimintavinkit täältä!

Napatkaa tapauksesta kuva/kuvia Instagramiin ja/tai Facebookiin. Tägätkää kuvat #lastentre, #pukeudukeltaiseen, #olettärkeä, #äläoletörkeä sekä @tampereenvanhemmatry ja @lapsiystavallinenkunta_tampere

Kutsumme erityisesti vanhempainyhdistyksiä yhdessä koulujen kanssa osallistumaan Pukeudu keltaiseen -haasteeseen ja tekemään torstaista 23.11. kaveritaitojen sekä kiusaamattomuuden teemapäivän. Toimitamme jokaiselle Pukeudu keltaiseen-päivään ilmoittautuneelle vanhempainyhdistykselle neljä Opetushallituksen "Toimi näin kiusaamistilanteessa" -julistetta. 

Ilmoita yhdistyksesi mukaan alta ja tutustukaa toimintavinkkeihin tällä sivulla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 31.10. 

LOMAKE ON NYT SULKEUTUNUT!

Vuonna 2022 Tampereen Vanhemmat ry yhdessä Lapsiystävällinen kunta-työryhmän kanssa haastoi ensimmäistä kertaa tamperelaiset koulut, vanhempainyhdistykset, päiväkodit, erilaiset työ- ja vapaaehtoisyhteisöt sekä päättäjät ja viranhaltijat kävelemään kanssaan kiusaamattomuuden ja kaveritaitojen puolesta lapsen oikeuksien viikolla 14.-20.11.2022!

Lue juttu 2022 tapahtumasta