Liikennepartiotyöryhmä  - vielä ehtii mukaan!


Tilanne  6.5.2022 Liikennepartio on jo syntynyt, vielä ehtii mukaan, sillä tempauksesta on tarkoitus tehdä jokavuotinen! Täytä lomake, ja Tampereen vanhemmat verkottavat kiinnostuneet toisiinsa :)

_________

Tampereen Vanhemmat Ry kartoittaa kiinnostusta kaupunginlaajuiseen liikennepartio -toiminnan toteuttamiseen Tampereen alakoulujen läheisyydessä lukuvuoden 2020-2021 alkaessa.  Etsimme nyt lisää henkilöitä suunnittelutyöryhmään. Ja ollaankohan teidän koulun vanhempainyhdistyksessä kiinnostuneita osallistumaan Liikennepartioon?

Jäsenemme Raholan koulun vanhempainyhdistys on toteuttanut jo kaksi kertaa liikennepartion kahden ensimmäisen koulupäivän aamuna kouluun johtavien suojateiden läheisyydessä. Tempauksen tarkoituksena on ollut pienten koululaisten teiden ylitysten turvaaminen ja samalla autoiljoiden muistuttaminen koulun aloituksesta ja liikkeellä olevista koululaisista. Myös koululaisia on muistutettu liikennesäännöistä ja turvallisesta liikkumisesta liikenteessä yhdessä koulun kanssa. Tapahtuma on saanut paljon positiivista palautetta ja tehnyt vanhempainyhdistyksen toimintaa näkyväksi myös muille vanhemmille. 

Olisi mahtavaa, jos pystyisimme toteuttamaan tämän myös mahdollisimman monessa muussa koulussa Tampereella. Tempaukselle on hyvä ja toimiva pohja olemassa, nyt tarvitsemme suunnittelujoukkoon lisäksi muutaman vapaaehtoisen, joiden kanssa voisimme suunnitella tapahtuman laajentamisen muihin kouluihin ja siihen liittyvät asiat (viestintä, yhteistyökumppanit jne.). 

Olisiko sinulla muutama tunti aikaa liikenneturvallisuuden kehittämiselle ja voisit tulla mukaan suunnittelutiimiin?  Ilmoittadu  suunnittelutyöryhmään allaolevalla lomakkeella. 

Tilanne 6.5.2022: Liikennepartio on jo syntynyt, vielä ehtii mukaan, sillä tempauksesta on tarkoitus tehdä jokavuotinen! Täytä lomake, ja Tampereen vanhemmat verkottavat kiinnostuneet toisiinsa :)

Ilmoittautuminen Liikennepartio-suunnittelutiimiin

Onko teidän koulunne vanhempainyhdistys kiinnostunut olemaan mukana Liikennepartiossa? Täydennä alle nimi ja yhteyshenkilö (voit olla sinä itse tai puheenjohtajanne)

Koulumme vanhempainyhdistys haluaisi osallistua Liikennepartio-yhteistyöhön *

Tilanne 6.5.2022 Liikennepartio on jo syntynyt, vielä ehtii mukaan! Tampereen vanhemmat verkottavat kiinnostuneet toisiinsa