Hyvää uutta lukuvuotta -vaihdetaan yhteystietoja

11.8.2021

Tampereen vanhemmat ry haluaa toivottaa kaikkiin koululaisten koteihin hyvää koulunaloitusta. Haluamme samalla muistuttaa siitä, miten tärkeää on, että lastemme aikuiset tuntevat toisensa. Esim. Whatsapp on näppärä tapa tavoittaa muut ryhmän vanhemmat ja keskustella nopeasti tärkeistä asioista. Käytännönasioiden hoitamisen helpottumisen lisäksi lapsille tekee hyvää tietää, että vanhemmat tuntevat toisensa ja että tarvittaessa he saavat toisiinsa yhteyden.

Esitämmekin haasteen, että mikäli teidän luokassa tei ole vielä vaihdettu vanhempien välillä yhteystietoja, nyt on sen aika! Ja olettehan muistaneet kutsua mukaan uusien oppilaiden vanhemmat?

Koska koulu/päiväkoti ei saa luovuttaa vanhempien yhteystietoja toisille vanhemmille, yhteystiedot täytyy kerätä muilla tavoin. Tehdään asiasta opettajille mahdollisimman helppoa :) 

Voit vaikka pyytää teidän  opea/rehtoria tulostamaan ao kirjeen kirjeen ja laittamaan sen koteihin reppujakeluna, pyytäen että se palautuu omalle luokanopettajalle/ohjaajalle. Hän kerää ja toimittaa lomakkeet jollekin luokan vanhemmista ja vanhemmat kokoavat itse WA-ryhmän.