WANTED: lisää vanhempainyhdistysjäseniä. Joko teidän VY on mukana?

26.3.2020

Hei te  Tampereen seudun vanhempainyhdistykset, jotka eivät ole vielä Tampereen Vanhempien jäseniä. 

Puoliväli häämöttää, pian meillä on jäsenenä jo puolet Tampereen rekisteröidyistä vanhempainyhdistyksistä. Nyt jäsenenä olevien vanhempainyhdistysten listaus löytyy täällä)  

Toivottavasti myös loput Tampereella toimivat vanhempainyhdistykset haluavat liittyä mukaan: käsitelkää ensin liittymispäätös omassa kokouksessanne ja lähettäkää meille jäsenhakemus.  Hallitus käsittelee jäsenhakemuksia kaikissa kokouksissaan, joita n noin kerran kuukaudessa. 

*****                                            Tampereella toimivat vanhempainyhdistykset,

Haluatteko ääntänne kuuluviin kuntatasolla? Entä vertaistukea sekä vinkkejä toisilta vanhempainyhdistystoimijoilta? Nyt se onnistuu!

Tampereen Vanhemmat ry on kesällä 2018 perustettu koulu- ja päiväkotirajat ylittävä kuntakohtainen vanhempainyhdistys. Jäseniksi voivat liittyä Tampereella toimivat vanhempainyhdistykset ja myös yksityishenkilöt. Liittymismaksua ei ole ja jäsenyys on maksuton.

Haastamme kaikki Tampereen vanhempainyhdistykset liittymään jäseniksi, jotta saamme kaikkien kaupungin alueiden edustuksen mukaan. Tampereen Vanhemmat tarjoaa erinomaisen vaikuttamismahdollisuuden koulutuksesta, varhaiskasvatuksesta, kouluista, päiväkodeista ja yleisesti vanhempaintoiminnasta kiinnostuneille tamperelaisille aikuisille.

Aktiivisia toimijoita kaivataan lisää! Nykyisen hallituksen lisäksi yhdistyksen toimintaan toivotaan lisää henkilöitä. Jotta työmäärä ei nouse kenellekään liian suureksi, olemme suunnitelleet, että perustamme toimikuntia/pienryhmiä tärkeimmille edistettäville asioille sekä esim tapahtumille. Mitä aiemmin liitytte, sitä enemmän pääsette vaikuttamaan uuden yhdistyksen suuntaan sekä siihen, mitä asioita lähdetään viemään eteenpäin kaupungille.

HUOM! Vanhempainyhdistyksen oman hallituksen täytyy tehdä jäseneksiliittymispäätös ennen hakemuksen lähettämistä.

Tiedotamme toiminnastamme “Tampereen Vanhemmat” -Facebook-ryhmässä, https://www.facebook.com/groups/119563902124900/ . Facebook-ryhmää hyödynnetään myös keskusteluille ja siellä vinkit viuhuvat. Olisi kiva että koko teidän vanhempainyhdistys on ryhmässä jäseninä :)

Tervetuloa mukaan iloiseen porukkamme!