Tapahtumat

Tältä sivultä näet seuraavat tapahtumamme. Kaikki tapahtumat ovat avoimia kaikille Tampereen Vanhempien jäsenille ja vanhempaintoiminnasta kiinnostuneille.

Tiedoksi vanhempainyhdistykselle: osallistujia voi olla useita, ja osallistuja voi olla myös muu kuin puheenjohtaja tai sihteeri. 

Meidän  tapahtumissa ei tarvitse pelätä, että “nakki napsahtaa, jos paikalle ilmestyy”, mutta jos tunnet sydämenpaloa tehdä jotain Tampereen lasten hyväksi ja osallistua toimintaamme, niin lisäkädet ja -jalat ovat aina tervetulleita.


Seuraava kokous to 29.10. 2020 klo 17.30 alkaen. Joko etäkokous tai lähikokous Kalkun koululla riippuen koronatilanteesta. KUTSU Kohti parempaa kodin ja koulun yhteistyötä Tampereella 7.10.2020


Minkälaista kodin ja koulun yhteistyötä tehdään teidän kunnassa? Mitä hyviä tai huonoja kokemuksia yhteistyöstä teillä on? Entä mitä onnistunut yhteistyö voisi olla? Haluamme kuulla, miten sinä koet kodin ja koulun yhteistyön laajemmin kuin oman koulun osalta. Lisäksi pääset tutustumaan kuntakohtaiseen vanhempaintoimintaan ja muihin vanhempaintoimijoihin.

Mistä keskustellaan ja mikä on keskustelun tavoite?

Tervetuloa kuulemaan kodin ja koulun yhteistyön ja kuntakohtaisen vanhempaintoiminnan malleista sekä pureutumaan siihen mitä on onnistunut kodin ja koulun yhteistyö kuntatasolla. Tavoitteena on, että jokainen tulee kuulluksi ja muodostamme yhdessä syvemmän ymmärryksen yhteistyön kehittämisestä kuntatasolla.

Ketä toivotaan paikalle?

Kutsumme paikalle Pirkanmaan maakunnan alueen vanhempaintoimijoita, erityisesti sinut, joka toimit kuntakohtaisessa vanhempainyhdistyksessä tai olet kiinnostunut kuntakohtaisen vanhempaintoiminnan kehittämisestä omassa kunnassasi. Jotta ideat ja kokemukset kodin ja koulun yhteistyöstä saadaan laajemmin jaettua, kutsutaan paikalle myös sivistystoimen viranhaltijoita ja rehtoreita.

Tapahtuma järjestetään kokouskeskus Puistotornissa 7.10.2020.

17.30 Tervetulokahvit

18.00 Aloitus ja alustukset

18.45 Erätauko-dialogi

20.00 Yhteenveto

21.00 Lopetus

Ilmoittaudu 22.9.2020 mennessä. Tapahtumaan mahtuu 30 henkeä.
https://vanhempainliitto.fi/tapahtumat/alueellinen-verkostopaiva-tampere/


Ystävällisin terveisin
Suomen Vanhempainliitto ja Tampereen vanhemmat ry