2. asteen kotiväki Pirkamaa-työryhmä

Pirkanmaa-tasoinen kodin ja toisen asteen oppilaitosten yhteistyön ja vanhempien osallisuuden lisäämistä ja kehittämistä tavoitteleva vanhempaintoimijoiden työryhmä aloitti toimintansa  vuodenvaihteessa 2022-2023.

Ryhmässä on osallistujia monista eri kunnista, ja se toimii WA-keskusteluryhmänä ja tapaa tarvittaessa. Jos haluat mukaan toimintaan, lähetä sähköpostia hallitus@tampereenvanhemmat.fi. Työryhmää vetää Tampereen vanhemmat ry hallitusjäsen Minna Käenniemi.


Työryhmän tavoitteita mm.

- Saada synnytettyä ja määrämuotoistaa Pirkanmaalle kodin ja koulun yhteistyötä sekä vanhempien osallisuutta myös toisella asteella. 

- Päästä säännölliseen keskusteluyhteyteen kuntien/koulutustenjärjestäjien kanssa, ja ottaa esiin ajankohtaisia koulutukseen ja  opiskelijahuoltoon liittyviä aiheita.

Tehtyä

- Järjestimme yhdessä Suomen vanhempainliiton kanssa huhtikuussa 2023  ensimmäisen tapaaminen Pirkanmaan kuntien ja koulutustenjärjestäjien kanssa. Tapaamisessa esiteltiin Vanhempainliiton toteuttaman toisen asteen Vanhempainbarometrin tulokset Pirkanmaan näkökulmasta.  Tilaisuuden materiaalit löytyvät täältä >>>

Sähköpostin lisäksi voit ilmoittautua mukaan myös täyttämällä allaolevan lomakkeen:

Ilmoittautuminen 2. asteen kotiväki Pirkanmaa -työryhmään

Lopuksi klikkaa lähetä :)