Tervetuloa mukaan toimintaan, löytyisikö seuraavista sinua kiinnostava tapa osallistua?


  • Viestintä. Säännöllisen epäsäännöllistä jäsentiedotteiden ja Face-postausten kirjoittamista. Some-aktiivisuus Tampereen vanhempien nimissä.
  • Tapahtumat. Tapahtumajärjestelyjen koordinointi, tavoitteemme on järjestää 1-2 jäsentapahtumaa vuodessa. Lisäksi tavoitteenä on etsiä muiden tahojen järjestämiä tapahtumia, joiden kanssa voitaisiin tehdä yhteistyötä.
  • Kehitystyö. Tampereen vanhempien toiminnan kehitystyö, jotta kasvamme aikaansaavaksi toimijaksi. Kehitystyö tehdään Vanhempainliiton ohjauksessa.
  • Kaupunkiyhteydet. Tavoitteenamme on tapaamisten lisäksi vakiinnuttaa yhteistyö kaupungin kanssa. Työvälineenä tässä käytetään Vanhempainliiton luomaa toimintamallia, jonka tarkoituksena on luoda positiivinen, kannustava ja kehittävä kumppanuus kunnan kanssa. Tähän projektiin saamme tuen ja fasilitoinnin Vanhempainliitosta. Huom. Saattaa vaatia päiväsaikaan tapahtuviin kokouksiin osallistumista
  • Liikenneturvallisuus. Suunnitelmissamme on koota infopaketti vanhempainyhdistyksille liikenneturvallisuus-teeman ympärille järjestettävistä tapahtumista. Kerätä yhteystietoja ja linkkejä aineistoihin. Aineistoa tarkoitus jakaa suoraan jäsenyhdistyksiin ja myös www-sivujemme kautta.
  • Hallinto. Yhdistyksemme hallitus on todellinen näköalapaikka Tampereeseen, sillä kuulemme kuulumisia kaikista kaupunginosista, vertaistuki on taattu. Yhdistyksemme 7-8 henkilön hallitus vastaa byrokratiasta ja päätöksenteosta ja hallitus kokoontuu 1-2 kuukauden välein, välillä etäyhteyksiä käyttäen. Hallitustoimintaan sitoudutaan vuodeksi kerrallaan.
  • Työryhmät/toimikunnat. Käytännön toteutustyön tekevät toimikunnissa mukana olevat henkilöt, jotka lähtökohtaisesti ovat muita kuin hallitusjäseniä. Toimikuntien syntyminen edellyttää sitä, että löytyy vähintään 3-4 henkilöä, jotka haluavat lähteä edistämään valittua teemaa. Toimikuntatoiminta voi olla lyhytkin projekti ajankohtaisesta asiasta.

Ota yhteyttä hallitus@tampereenvanhemmat.fi ja kerro lisää :)