PJ-kaste: Ilta uusille sekä kokeneille vanhempainyhdistysten puheenjohtajille

Ensimmäinen PJ-kaste järjestettiin 17.11.2022 ja se oli menestys: ilonen puheensorina täytti Pellavaloungen.

TERVETULOA PJ-KASTEESEEN

Napsahtiko nakki ja huomasit yhtäkkiä olevasi koulun vy:n uusi puheenjohtaja? Mietitkö, miten ihmeessä pystyt ja osaat luotsata yhdistystä eteenpäin? Miten saat hommat rullaamaan, hallituksen toimimaan yhdessä vastuita kantaen ja varainhankintanne tukemaan tavoitteitanne? Kaipaatko ideoita ja henkistä tukea kokeneemmilta konkareilta ja vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta? 

Tervetuloa mukaan Tampereen vanhemmat ry:n järjestämään PJ-kasteeseen - laitetaan siellä vertaistukiverkostosi hyvälle alulle! 

Aika: 16.11.2023 klo 17.30-19.30. Illan tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Paikka:  Pellava lounge, Erkkilänkatu 11, 7. -kerros, Tammela

Luvassa iltapalaa, mukavaa yhdessäoloa ja sylillinen vertaistukea. 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Ilmoittaudu allaolevalla lomakkeella

Miten kauan olet ollut vy puheenjohtajana?

Miten Tampereen vanhemmat ry voi parhaiten auttaa jäsenvanhempainyhdistystä? Millaisesta toiminnasta on eniten apua vanhempainyhdistyksen puheenjohtajan näkökulmasta?

Auta meitä suunnittelemaan  Tampereen vanhemmat ry:n toimintaa. Mitkä ovat mielestäsi 2 tärkeintä asiaa, joita Tampereen Vanhemmat voisi edistää kaupunkiin päin?

Tärkeimmät aiheet vuosille 2023-2024

Lopuksi klikkaa lähetä.

Yhteistyössä:

Pellava lounge - Tampereen kattojen yllä. Tyylikäs ja viihtyisä tila, jossa voi järjestää koulutuksia, tapahtumia, juhlia ja muita ikimuistoisia kohtaamisia. Ikkunoista aukeaa ihanat maisemat Tampereen kattojen yli Näsijärvelle saakka.