Pukeudu keltaiseen-päivä  23.11.2023

Torstaina 23.11.2023 voit antaa tukesi kaveritaidoille ja kiusaamattomuudelle pukemalla päällesi jotain keltaista. Keltainen edustaa ystävyyttä ja kaveritaitoja. Näytetään, että yhdessä jokainen tamperelainen, tamperelaiset työ- ja vapaaehtoisyhteisöt sekä kodit, koulut ja päiväkodit pystyvät rakentamaan turvallista ja hyvää arkea lapsillemme ja nuorillemme! 

Osallistuminen on helppoa. Sopikaa vanhempainyhdistyksessä, koulussa, päiväkodissa, harrastuksessa, töissä, kotona sekä kavereiden kesken, että puette jokainen torstaina 23.11.2023 päällenne jotain keltaista. Voitte tehdä päivästä toiminnallisen opettelemalla jotain uutta kaveritaitoihin sekä kiusaamattomuuteen liittyen. Katso kokoamamme toimintavinkit täältä!

Napatkaa tapauksesta kuva/kuvia Instagramiin ja/tai Facebookiin. Tägätkää kuvat #lastentre, #pukeudukeltaiseen, #olettärkeä, #äläoletörkeä sekä @tampereenvanhemmatry ja @lapsiystavallinenkunta_tampere

Kutsumme erityisesti vanhempainyhdistyksiä yhdessä koulujen kanssa osallistumaan Pukeudu keltaiseen -haasteeseen ja tekemään torstaista 23.11.2023 kaveritaitojen sekä kiusaamattomuuden teemapäivän. Toimitamme jokaiselle Pukeudu keltaiseen-päivään ilmoittautuneelle vanhempainyhdistykselle neljä Opetushallituksen "Toimi näin kiusaamistilanteessa" -julistetta. 

ILMOITTAUTUMINEN VUODELLE 2023 ON SULKEUTUNUT